Íme négy hasfalszaggatóan vicces drónos videó az ünnepekre!

2021. december 25.
75.7461
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Itt vannak az ünnepek ismét, ami remélhetőleg minden kedves olvasónknál jó hangulatban, bejglivel túlfűtve telik. Mikor máskor szentelnénk időt egy olyan cikkre, mint az alábbi, mely során vicces drónos bakivideókat szedünk össze, amik segítenek egy kicsit jó kedvre derülni így az ünnep szellemiségében. Lássuk is, hogy miket szedtünk össze!


A síelő és a drón esete

Talán a kelleténél jobban megmosolyogtató az alábbi felvétel, melyen azt láthatjuk, ahogyan egy síelőt majdnem telibe trafál egy drón. Félreértés ne essék: értelemszerűen mi is teljes mértékben úgy gondoljuk, hogy az ilyen jellegű életveszélyes helyzetek azért nagyon rizikósak. De amikor meglátjuk azt, ahogyan a síelő mötgött becsapódó gépezet utána konkrétan darabjaira esik, és mit sem törődve alkatrészeire bontva szakad szét, miközben a síelő halad előre, az konkrétan a komédia kategória.

Arról meg aztán ne is beszéljünk, hogy a lassított felvétel egyértelműen hozzátesz ehhez az egészhez, legalábbis belassítva látni azt, ahogyan szépen lassan ripityára esik a maséniára, az konkrétan úgy komédiás arany, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Szerencésre nem lett baleset a dologból, úgy már egyáltalán nem lenne ilyen humoros, de így önmagában ez a 12 másodperces snitt az egyik legjobb dolog, amivel feldobhatod a karácsonyodat humor szempontból.

Itt megtekintheted a szóban forgó anyagot, amely a szlalomozás világkupáján ment le. A helyszínünk Olaszország, a szereplő pedig nem más, mint a négyszeres címvédő Marcel Hircscher.

Nézd nagyban ezt a videót!

Jetski kontra DJI Inspire 1

És ha már azoknál az eseteknél tartunk, melyek nem lennének olyan viccesek, ha tényleges baleset történt volna, akkor tekintsük meg a jetskis történetet. Egy gyönyörű szép ugratást láthatunk a jetskivel, amit az alatta kavargó hullámok tesznek lehetővé, és mindezt egy DJI Inspire 1-gyel próbálják testközelből rögzíteni. A probléma viszont itt van: testközelből próbál meg rögzíteni. Ennek eredményeként olyan végkifejlet sül ki az egészből, amire nem feltétlenül számítunk.

Konkrétan olyan mértékben nekicsapódik a drónnak a jetski, hogy míg a pilóta nagy valószínűséggel lábon kihord egy szívinfarktust, addig az egyszeri néző a székről is leborul a látványon. Zseniális egyszerűen a jelenetsor, és ahogyan az iménti snittet, úgy ezt is jelentősen megdobja a tény, hogy belassítva láthatjuk a dolgokat. És akkor az egész tortára cseresznyeként szolgál, amikor a háttérben csak egy halk felsikoltást hallunk, egy bizonyos "Oh shit!" kijelentést. Emberünk itt már tudta, hogy baj lesz.

Lesd meg az alábbiakban a kérdéses bakianyagot, amely szintén mindössze tíz másodperces hosszal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem fogja rabolni a szabadidődet.A mérges hattyú

Van az a mondás, hogy ne szúrkálódj az élővilággal, a természettel, mert kamatostul adja vissza azt, amit te elkövetsz vele. Nos, az alábbiakban azért nem történik semmi galád tett, hiszen a videó készítői csak drónozni szeretnének egy befagyott tó mellett, azonban a jelen lévő hattyúkat ez olyan mértékben zavarja, hogy nem kicsit forr fel az agyvizük. Ahogyan azt a videóban is láthatjuk, egészen addig a pillanatig minden rendben megy, míg az egyik hattyú telibe nem csapja a drónt.

Ezek után nagy nehezen, de visszaszerzik az anyag készítői a készüléket, melynek semmi baja nincs, viszont ami még ennél is fontosabb, hogy az elkövető hattyú sem sérült meg. Ettől függetlenül az a momentum, amikor a hattyú kvázi kung-fu rúgással küldi két vállra a drónt, az egyik legpoénosabb pillanat, amivel találkozhatunk, arról meg már nem is beszélve, hogy az alá vágott zene miatt különösen megnő a humorfaktor a szóban forgó videóban.

Lent megtalálod a szóban forgó videót, melyet mindenki számára bőszen tudunk ajánlani. Az biztos, hogy toplistás felvételről van szó:A Hubsan Zino Mino Pro bemutatója

És a végére egy igazi csemegét hoztunk, amely egészen biztosan megmosolyogtat mindenkit. Történt ugyanis, hogy a Hubsan a nyár elején leleplezte a Zino Mini Pro drónját, amelyet nem mellesleg egy érdekes, hosszúra nyújtott prezentáció berkein belül villantottak meg. Aki rendszeres olvasónk, az tudja mostanra, hogy egyébként mi határozottan pozitívan értékeljük a kezdeményezést, miszerint ne csak kidobják a közösségi médiába a premiert, hanem áldozanak rá korrekt mennyiségű időt.

Viszont a Hubsan olyan szintű baklövést hozott össze a Zino Mini Pro leleplezése során, amilyenre álmainkban sem gondoltunk volna. Az egy dolog, hogy hat percen keresztül beszéltek az előadók a stúdió személyzetéről, de ezek után, amikor képbe került a drón "kiváló akkumulátor-élettartama", és elkezdték egy helyben lebegtetni a masinát, akkor 30 perc után sípolni kezdett. 40 percnyi lebegésnél a készülék azonban megpróbált landolni, csak aztán összetört a drón. A hab a tortán: a meglepődött fejek.

Talán nem véletlen, hogy azóta levették a videót az internetről, de természetesen az internet nem felejt, úgyhogy te magad is megtekintheted az alábbiakban a szerencsétlen repülést:Ezt a négy darab anyagot hoztuk el így karácsonyra, azonban aggodalomra semmi ok, nem kizárt, hogy folytatjuk még ezt a kis gyűjteményt, lévén tele van az internet ilyen és ehhez hasonló felvételekkel. Addig is viszont boldog karácsonyt kívánunk minden kedves olvasónknak!
6 hozzászólás

Direktor

2 hete és 3 napja

Hát ez most jól jött, épp **** kedvem volt.

válasz erre

Ronalddo

3 hete és 4 napja

Jetskis a legkeményebb! Mennyire béna volt már aki kezelte a drónt?

válasz erre

rami89

3 hete és 6 napja

Nagyon jók!!!!

válasz erre

Levente

3 hete és 6 napja

Hattyú nagyon bepörgött!

válasz erre

Bandita

1 hónapja,

Szakadok!!!!

válasz erre

Chuck

1 hónapja,

Erre az utolsóra emlékszem, ez rohadt gáz volt!

válasz erre