Öt zseniális drónos fényshow, amit neked is látnod kell! - 2. rész

2022. március 12.
127.0061
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A minap már elkezdtük összeszedni azokat a drónos fényshowkat, melyek szerintünk kiemelkedőnek minősülnek a felhozatalban, és természetesen, ahogyan megígértük, itt van a folytatás is. Ha még nem olvastad az első felvonást, akkor mindenképp lesd meg, most pedig nézzük is, hogy ezúttal miket hoztunk össze!


Több mint 2500 drón a szaúdi főváros felett

Az öt hónapon át tartó Rijádi Szezon a város közkedvelt ünnepe. Sőt, a szaúd-arábiaiak körében is népszerű. Ez a régió legnagyobb szórakoztató szezonja valóban része azoknak a stratégiáknak, amelyeket a Szaúd-Arábiai Királyság a turisztikai és gazdasági tevékenység előmozdítása érdekében alkalmaz, és amelyek inkább a nem vallási turizmusra irányulnak. Rijád környékén több mint 100 eseményt, kalandot és koncertet szerveznek, hogy az egész országot egy egységes tematika alatt ünnepeljék.



2021. október 20-án, a Riyadh Season nyitóünnepségén több mint 2500 legénység nélküli légi járművet alkalmaznak a Geoscan Drone Show által felügyelt bemutatóban. Figyelemre méltó festményeket rajzoltak Rijád, a szaúdi főváros tetején, több százezer látogató jelenlétében.

Tájékoztatásul közöljük, hogy az előkészületek egy hónappal korábban kezdődtek. Az UAV-k működtetéséért felelős csapat több mint húsz technikusból állt, akiket teljes mértékben kiképeztek a drónos fényshow pontos megvalósítására. Nagy szerepük volt abban, hogy ilyen jellegzetes, művészi festmények hibátlanul készüljenek.

Joe Biden választása

A 2020. november 7-i napon a megválasztott elnök, Biden elnök győzelmi beszédét tűzijáték és drónfényjáték tette tökéletessé Delaware-ben. A tűzijátékok mellett kreol nélküli repülőgépek emelkedtek a levegőbe, hihetetlen légi produkciót mutatva. A show a tűzijátékkal kezdődött. Másodpercek alatt UAV-k jelentek meg a sötétségből, hogy az Egyesült Államok színeiben csillagokat generáljanak. Közben felcsendült a Coldplay A Sky Full of Stars című száma.



Míg Harris és Biden a színpadról élvezte a jelenet megcsodálását, addig a repülő gépek létrehozták azt a kampánylogót, amelyet Biden az idei választásokon használt. Több UAV-val a háttérben, amelyek csillogó csillaghatást keltettek, a többiek elkezdték megformálni az USA szárazföldi részének precíz modelljét, majd megteltek vörössel és kékkel.

Az utolsó szekvenciában a repülőgép a "megválasztott elnök" feliratot jelenítette meg. Ezzel egyidejűleg megjelentek a tűzijátékok is, így olyan volt, mintha UAV-k lövöldöznének belőlük. A műsor lezárásaként a repülőgépek az elnök nevét, a 46-os számot és Harris nevét alkották meg. Mint talán tudjátok, a 46-os számnak köze van ahhoz, hogy Biden az Egyesült Államok 46. elnöke.

A Hyundai Genesis drónos showja

A Hyundai luxusjármű-márkája, a Genesis 3281 drón segítségével rajzolta fel a logóját Sanghaj gyönyörű szép egére március 29-én, aminek az apropója nem más volt, mint hogy a márka megérkezett Kínába hivatalosan is, és így ünnepelték az eseményt.



Ezzel a drónszámmal új Guinness-világrekordot állított fel a vállalat a legtöbb pilóta nélküli légijármű egyidejű reptetése kapcsán. Az alábbiakban láthatjátok a komplett műsort, úgyhogy ha van pár szabad percetek, mindenképp vessétek rá magatokat, mivelhogy valóban egy elképesztő show-ról van szó.

Az előző rekordot a Shenzhen Damoda Intelligent Control Technology tartotta, ők ugyanis 3051 drónt használtak egyidejűleg, mégpedig tavaly szeptember 20-án.

Évbúcsúztatás Skócia módra

Skóciában egészen különleges módon búcsúztatták el a 2020-as évet a helyiek, mivelhogy egy speckó drón-fényshow-t villantottak a Hogmanay alkalmából - Skóciában ugyanis így hívják az év legutolsó napját. Egy háromrészes műsorról van szó, aminek az első felvonásában arra reflektáltak, amit idén átéltünk, lényegében ezzel összefoglalva 2020-at.



A második és harmadik felvonással is hasonló motívumokkal találkozhatunk, de mivel egy háromrészes műsorról van szó, így lesz bőven mit megtekinteni, hiszen egy határozott hosszú alkotásról van szó.

Világrekordot jelentő drónbemutató a téli olimpia nyitóünnepségén

A 2018-as pjongcsangi téli olimpia megnyitóünnepségén 1218 drón mutatott be gyönyörű produkciót, amivel megdöntötte a korábbi világrekordot. Az Intel Shooting Star platformja tökéletesítette a bemutatót. A quadok foltos kavalkádja egyszerre repült és kavargott egy animátor által előre megadott pályán.



Érdemes megjegyezni, hogy az animációs csapat egy élethű snowboardos verziót készített több mint ezer UAV segítségével, kihasználva egy valódi snowboardosról készült fényképet akció közben. Ez az út segített a hibátlan körvonal és forma létrehozásában a tetején.

Ezek lennének tehát eme cikk összeszedett darabjai. Mindenképp osszátok meg velünk kommentszekcióban, hogy mit gondoltok ezekről, melyek a kedvenceitek, valamint értelemszerűen azt is várjuk, hogy miket hiányoltok még erről a listáról!
első felvonást, akkor mindenképp lesd meg, most pedig nézzük is, hogy ezúttal miket hoztunk össze! '>
4 hozzászólás

Direktor

2 éve, 2 hónapja és 18 napja

Iszonyat látványos dolgokat tudnak már csinálni! meglepett smiley

válasz erre

Bandita

2 éve, 2 hónapja és 18 napja

Király ez a gyűjtemény, igen látványosak!

válasz erre

Ronalddo

2 éve, 2 hónapja és 19 napja

Rohadt jók! meglepett smiley

válasz erre

rami89

2 éve, 2 hónapja és 19 napja

Utolsó tetszik a legjobban! mosolygó smiley

válasz erre