12,1 millió dolláros üzletet ütött nyélbe a Liteye drónelhárító cég

2022. május 17.
29.0141
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A coloradói székhelyű, drónok elleni technológiára specializálódott Liteye 12,1 millió dolláros szerződést nyert az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumától (DoD) egy sor olyan platform biztosítására, amelyek lehetővé teszik a több területre kiterjedő légi és földi biztonsági küldetéseket belföldön és külföldön egyaránt.
 

A Liteye a héten jelentette be a többéves Pentagon-szerződés elnyerését. Ezt a partnercégek és a DoD-vel folytatott saját munkája győzelmeként üdvözölte, amely a különböző felhasználási forgatókönyvek egyre korszerűbb drónellenes megoldásainak kifejlesztésére irányul.

A szerződés értelmében a Liteye a drónok elleni és földi megfigyelési termékek teljes skáláját integrálja az 1. és 2. osztályú UAV-k észlelésére, azonosítására, követésére és védelmére. Ezek emellett kiegészítő és önálló földi védelmi képességeket is biztosítanak majd a legkülönbözőbb lehetséges környezetekben.

A vállalat által gyártandó platformok várhatóan megfigyelést, célzást és mind elektronikus, mind kinetikus módszereket biztosítanak majd rögzített, félig rögzített, mobil és leszerelt helyzetekben.
1 hozzászólás

Chuck

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Tiszta scifi ez is!

válasz erre