1,3 millió forintért adja a Parrot a 4G-s ANAFI Ai drónját

2021. december 12.
94.2791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A vezető európai dróngyártó cég, a Parrot bejelentette, hogy hamarosan megjelenik az ANAFI Ai drónja, amelynek a szállítása jövő januárban kezdődik, ára pedig 4000 dollártól (kb 1,3 millió forint) kezdődik.

Az ANAFI Ai célja, hogy a professzionális felhasználók számára lehetővé tegye a fotogrammetriai, térképezési, ellenőrzési és felmérési feladatok gyorsabb és hatékonyabb elvégzését egy kifejezetten ezen feladatok elvégzésére épített drónnal.

A Parrot ANAFI Ai Verizon 4G LTE csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, amely a repülésvezérlővel való interferenciát elkerülő kapcsolatot szolgálja, lehetővé téve a valós idejű adatátvitelt és a látótávolságon túli repülési műveleteket.

Az ANAFI Ai a kiberbiztonságot szem előtt tartva lett megtervezve. A drón és a felhasználó eszköze közötti kapcsolatot a modellbe épített Secure Element biztosítja, amely minden egyes drónt egyedi azonosítóval lát el. A Secure Element garantálja az átvitt adatok védelmét is, és biztosítja a drón szoftverének stabilitását.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 6 hónapja és 17 napja

Elgurult a gyógyszer. röhögő smiley

válasz erre

Chuck

2 éve, 6 hónapja és 17 napja

Ejha de vastagon fogott az a ceruza! meglepett smiley

válasz erre

Repülős

2 éve, 6 hónapja és 18 napja

A DJI után húzták az árat, de jó.. wtf smiley

válasz erre