20 perc alatt találta meg a drón az értelmi fogyatékos nőt, aki eltűnt Kínában

2021. április 06.
15.5001
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy, a kínai Tianyuan körzetben elveszett nőt közel 20 percen belül megtaláltak, miután egy DJI Matrice 300 drónt bevetettek a mentőmisszió segítésére - az értelmi és szellemi fogyatékkal élő nő ugyanis a nővérével teázott, amikor elkalandozott és eltévedt.
 

Miután a nő húga körülbelül 10 percig teát szedett, megfordult, hogy beszéljen nővérével, de nyoma veszett. Nevét kiabálva sétált végig a tereken és a környező területeken, de nővére nem válaszolt. Az éjszaka folyamán is kereste, de még mindig nem találta a nővérét.

Másnap a család többi tagja és a falu csatlakozott a kereséshez, és házról-házra mentek, hogy megkérdezzék, látta-e valaki a nőt. Miután a faluban mindenki azt mondta, hogy nem látták, a keresőcsoport utoljára ismert helyére ment, a terület nagy részét lefedve.

Miután a csapat nem tudta megtalálni a nőt, bevetették a hőkamerás drónjukat, ami mindössze 20 percen belül megtalálta a nőt - és szerencsére jó egészségnek örvendett. A földi csapat értesült a helyéről, és biztonságban hazaért.
4 hozzászólás

Levente

2 hete és 1 napja

Imádom az ilyen pozitív híreket!

válasz erre

Repülős

2 hete és 2 napja

Nem is értem, miért nem így kezdtek a keresésnek.

válasz erre

Újfiú

2 hete és 2 napja

Ezzel kellett volna kezdeniük.

válasz erre

rami89

2 hete és 2 napja

Kicsit hatékony volt!

válasz erre