28 órán keresztül maradt a levegőben a törökök hadidrónja

2020. szeptember 22.
2.7451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Viszonylag új drónnak nevezhető a török illetőségű Aksungur, amely tavaly márciusban tette meg első tesztrepülését, és ha minden jól megy, akkor a török hadseregnek biztosítanak ezzel egy megfigyelő eszközt.

257 km/h-s sebességre is képes a masinéria, hovatovább 40 órán keresztül is a levegőben tud maradni. Akár 12 eltérő csomagot is magával tud cipelni, legyen szó rakétákról, bombákról, vagy egyéb fegyverekről, az aktuális repülésnél például 12 MAM-L-t vitt magával, ami egy mikroméretű okosmunícióként ismeretes.

Közel 15 kilométeres távolságból is célba tud találni a MAM-L, ezt pedig a Roketsan nevű védelmi cég biztosította a tervezők számára a teszthez. Az alábbiakban egy videót is láthattok, amiből kiderül, hogy a mostani repülésnél konkrétan 28 órán keresztül maradt a levegőben az Aksungur.

Aksungur, amely tavaly márciusban tette meg első tesztrepülését, és ha minden jól megy, akkor a török hadseregnek biztosítanak ezzel egy megfigyelő eszközt.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

3 éve, 10 hónapja és 23 napja

Brutál gép! meglepett smiley

válasz erre

Levente

3 éve, 10 hónapja és 23 napja

Roppant szerény repülési idő. röhögő smiley

válasz erre

Újfiú

3 éve, 10 hónapja és 23 napja

Durvák ezek a hadi cuccok. meglepett smiley Remélem belátható időn belül nekünk se kell aksikat cserélgetni 20 percenként. röhögő smiley

válasz erre