A brit Royal Mail 50 új útvonalon drónnal kézbesíti a postát

2022. május 16.
29.1411
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A brit Royal Mail bejelentette, hogy a következő három évben 50 postai útvonalat kíván megnyitni, amelyeket kézbesítő drónok fognak kiszolgálni, annak a szélesebb körű célnak a részeként, hogy több mint 500 UAV-t telepítsenek, amelyek leveleket és csomagokat szállítanak az ország távoli településeire.
 

A Royal Mail közölte, hogy a drónos postai kézbesítést kezdetben a Shetland-szigeteken, az Orkney-szigeteken, a Hebridákon és a Scilly-szigeteken fogják bevezetni. Ez utóbbi célpontot választotta ki az 507 éves közszolgálat tavaly, hogy először próbáljon ki postai repüléseket UAV-kkal Cornwall és a 30 mérföldre délre fekvő szigetcsoport között. Azóta a Royal Mail emellett a skóciai Mull-szigetre és az Orkney-szigetekre is indított tesztprogramokat.

A Royal Mail a legtöbb ilyen kísérletet a Skyports drónkézbesítő és légitaxi-infrastruktúrával foglalkozó vállalattal együttműködve végezte, amely a Mull-szigeteki járatokat is üzemeltette, miután korábban a COVID-19 világjárvány kirobbanásakor orvosi anyagokat szállított távoli brit célállomásokra.
3 hozzászólás

Újfiú

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Az a durca!

válasz erre

Repülős

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

Ez komoly lépcsőfok!

válasz erre

Chuck

1 hónapja, 2 hete és 5 napja

De kemény! Sci-fi.

válasz erre