A DeltaQuad zavarásgátló GPS-rendszere kiválóan teljesít a cég szerint

2022. június 18.
109.5141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Bár a gyors fejlődés növelte a drónok bevetésének képességeit és hatékonyságát, a zavaró technológiák fejlesztőinek sikerült lépést tartaniuk e tevékenységek megzavarásában - erre válaszul egy holland cég egy olyan fedélzeti rendszert hozott össze, amely még a kifinomult blokkoló platformokat is megzavarja.

Az amszterdami repülőtértől nem messze székhellyel rendelkező Vertical Technologies azt állítja, hogy sikeresen tesztelte zavarásgátló innovációját DeltaQuad vállalati drónjai fedélzetén.

A kísérletek során a vállalat továbbfejlesztett GPS-rendszerét egy olyan UAV fedélzetén alkalmazták, amely szintén a technológia sztenderd változatával volt felszerelve.

Amikor katonai szintű zavaró platformok közelében, sőt közvetlenül azok felett repült, az optimalizált egység a közlemény szerint "lenyűgöző mennyiségű műholdzárat tartott fenn", míg a normál egységet semlegesítették.

A vállalat nem részletezte, hogy hányszor ismételték meg a kísérleteket, de azt mondta, hogy a DeltaQuad drónján lévő zavarásgátló eszköz "tökéletes eredménnyel teljesített".

A tesztek során az egyik automatizált UAV-ját - amelyet jellemzően vállalati, állami és védelmi ügyfelek használnak - automatizált üzemmódban repülték "a legerősebb katonai zavarórendszerek" körül, amelyeket a Vertical Technologies talált.
2 hozzászólás

Levente

1 éve, 11 hónapja és 4 napja

De durva hogy már zavarás gátló is van! meglepett smiley Ördögi kör! röhögő smiley

válasz erre

Repülős

1 éve, 11 hónapja és 5 napja

Már a zavaróknak is zavarója van király. röhögő smiley

válasz erre