A Draganfly-jal közreműködve emeli még magasabb szintre a Drone Racing League a drónos versenyeket

2021. október 14.
7.2031
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Drone Racing League (DRL) innovációs központot indít a következő generációs légi technológiák kifejlesztésére, amelyek mind a sportot, mind a szurkolói élményt felforgatják.

Ennek érdekében a profi drónversenyzői liga a kanadai székhelyű Draganfly dróngyártóval működik együtt. A vállalatok együtt indítják el a DRL Labs-t - egy olyan kutatási és fejlesztési központot, amely a drónversenyzés sportját fogja előremozdítani.

A Draganfly és a DRL mérnökei kéz a kézben dolgoznak majd új technikai megoldások kifejlesztésén az autonómia, az érzékelők és a mesterséges intelligencia ökoszisztémáin belül, hogy felfedezésekkel járuljanak hozzá olyan iparágakhoz, mint a humanitárius segélyezés, a szállítás és a légi kézbesítés.

A többéves partnerség részeként a DRL azt tervezi, hogy a 2021-22-es DRL világbajnoki szezonba beépíti a Draganfly MI-alapú Vital Intelligence platformját. Ez a platform képes lesz bármilyen kamerát felhasználni a drónpilóták verseny közbeni szívverését és légzésszámának megfigyelésére. A diagnosztikai rendszer képes lesz elemezni a pilóták fiziológiai reakcióit is a versenyre, a gyors sebességekre és az ütközésekre.
3 hozzászólás

Repülős

3 napja és 22 órája

Bandita írta:
Nézném ezt valahol, közvetítik?
Ez engem is érdekelne...

válasz erre

Bandita

4 napja és 7 órája

Nézném ezt valahol, közvetítik?

válasz erre

Chuck

4 napja és 19 órája

Megnéznék már egy ilyet szívesen.

válasz erre