A drónpropellerek jegesedése ellen veszi fel a harcot egy új technológia

2021. április 21.
22.8711
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Akinek a munkájához vagy hobbijához propellerekre van szükség, az örülhet a UBIQ Aerospace és a Mejzlik Propellers közelmúltbeli együttműködésének, lévén két norvégiai és cseh székhelyű vállalat kooperál egy olyan rendszer kifejlesztésében, amely megakadályozza a jég felhalmozódását a repülőgépeken és a drón propellerein.
 

A cél egy jégtől védett propeller biztosítása a tartós repüléshez légköri jegesedési körülmények között - állítja Kim Lynge Sorensen, az UBIQ Aerospace alapítója és vezérigazgatója.

Az UBIQ Aerospace a repülőgépek jégvédelmi rendszereire specializálódott, és sokéves kutatásra és tapasztalatokra támaszkodik megoldásaik megismertetése érdekében. A szóban forgó technológiájuk az egyetlen önálló jegesedés elleni megoldás, amely pilóta nélküli repülőgépek számára elérhető.

A rendszer jegesedésgátló és jégmentesítő technológiát egyaránt használ, hogy olyan megoldást kínáljon, amely optimalizálja a jégvédelmet és a hatékonyságot a drónok állóképességének meghosszabbítása érdekében.
4 hozzászólás

Bandita

3 hete és 1 napja

Na igen, erre is gondolni kell, ahogy a repülőkön is.

válasz erre

Repülős

3 hete és 3 napja

Jól hangzik!

válasz erre

Ronalddo

3 hete és 3 napja

Nem rossz!

válasz erre

Újfiú

3 hete és 3 napja

Ez jól hangzik. Volt egy Phantomom, aminél nagyon jól jött volna.

válasz erre