A Hyundai is kiveszi a részét a városi légi mobilitás kialakításában Koreában

2021. november 20.
103.8621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Korean Air nemzeti légitársaság bejelentette, hogy a Hyundai-jal és három másik dél-koreai partnerrel együttműködve felgyorsítja és megerősíti a városi légi mobilitási (UAM) szolgáltatások előkészítését az országban.

A Korean Air által vezetett konzorcium a következő generációs fejlett légi mobilitás előmozdításán fog dolgozni egy egymást átfedő projektsorozaton keresztül, amelynek célja az elektromos járművek és szolgáltatások piaci lehetőségeinek fejlesztése.

A csoport emellett a meglévő közlekedési eszközökkel szemben a jövőbeni UAM-alternatívák nagyobb társadalmi elfogadottságának előmozdításán is dolgozik majd, valamint közösen kidolgoznak és előmozdítanak egy olyan üzleti együttműködési ütemtervet, amelyet a lehető legtöbb ágazati szereplő támogat.

Az alapító tagok teljes névsora: Korean Air, Hyundai Motor Company, Hyundai Engineering & Construction Company, Incheon International Airport Corporation és KT Corporation. Valamennyi partner várhatóan sajátos tapasztalataival és szakértelmével járul hozzá az UAM építéséhez.
együttműködve felgyorsítja és megerősíti a városi légi mobilitási (UAM) szolgáltatások előkészítését az országban.'>
3 hozzászólás

Direktor

2 éve, 7 hónapja és 12 napja

Szerintem ebbe semmi extra nincs, csak nagy szavak.

válasz erre

Chuck

2 éve, 7 hónapja és 12 napja

ELméletben minél több versenyző van egy adott pályán, annál olcsóbb maga a technológia, de az a baj, hogy ez a drónos taxizás még így is nagyon drága lesz. Egyelőre nem érzem been, miért jobb mint a sima taxi, vagy a tehetősebbnek és ahol adott, a helikopter...

válasz erre

Levente

2 éve, 7 hónapja és 13 napja

Hyundai nagyon ügyesen beleugrott a drónos bizniszbe!

válasz erre