A Nordic Unmanned felvásárolja a belga DroneMatrix vállalatot

2022. május 16.
29.4521
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A drone-in-a-box (DiaB) megoldások a drónipar egyik növekvő szegmenseként jelennek meg, ezért a norvégiai székhelyű Nordic Unmanned felvásárlási megállapodást kötött a DiaB-specialista DroneMatrix-szal.
 

A Nordic Unmanned kezdetben részvényvásárlás és részvénykibocsátás útján többségi részesedést szerez a belga DroneMatrixban, azzal a megállapodással, hogy a fennmaradó részvényeket egy előre egyeztetett teljesítményalapú értékelési mátrix alapján a következő három éven belül megszerzi.

Ez a partnerség mindkét vállalat számára lehetővé teszi, hogy új szolgáltatások és megoldások révén bővítse kereskedelmi kínálatát. Ahogy Knut Roar Wiig, a Nordic Unmanned vezérigazgatója kifejtette, a DroneMatrix teljesen autonóm, mesterséges intelligenciával hajtott drón-in-a-box megoldása jelentős hozzáadott értéket fog teremteni valamennyi vertikális területükhöz, különösen a biztonsági vertikumhoz.

Továbbá az a tény, hogy a technológia már bizonyított, és az Antwerpen-Bruges-i kikötőben sikerrel működik, azonnali skálázhatóságot biztosít, ami pozitívan befolyásolja a Nordic Unmanned rendelésállományát és a 2022-es bevételeket.
2 hozzászólás

Chuck

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Teljesen ismeretlenek de biztos jó.

válasz erre

Újfiú

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Egyiket se ismerem.

válasz erre