A Parrot elindítja a hibaprogramját, hogy biztonságosan tartsák a drónjaikat

2021. április 08.
15.3961
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Parrot az európai biztonsági platformmal, a YesWeHack együttműködésével jelentette be új hibaprogramját, amelynek keretén belül a vállalat hozzáférhet a platform kiberbiztonsági kutatóinak közösségéhez, hogy a drónokban, a mobilalkalmazásokban és a webszolgáltatásokban sérülékenységeket találjanak.
 

A "bug bounty" program két szakaszban zajlik: az első egy privát program, amely csak a YesWeHack néhány biztonsági kutatója számára nyitott, és a jelenlegi és a jövőbeli drónmodellekre összpontosít. Miután a kutatók bármilyen sebezhetőséget találtak, a program a második fázisba lép.

A második fázis egy nyilvános program, amely lehetővé teszi a YesWeHack közösségben bárki számára a lehetőséget, hogy tesztelje a Parrot biztonságát. Ez a szakasz csak a termékek forgalomba hozatala után következik be, így biztosítva, hogy ne szivárogjanak ki idő előtt adatok.

Míg az első fázis a legjobb kiberbiztonsági kutatókból áll, a második fázisban több mint 22 000 kiberbiztonsági kutató támadhatja a Parrot termékeit és szoftvereit. Ha az első fázisban semmi nem található, akkor valószínűleg a második fázisban kijavíthatják a problémákat.
4 hozzászólás

zender

1 hete és 6 napja

Talán lesz értelme.

válasz erre

Bandita

1 hete és 6 napja

Nem értem a logikát, de biztos bennem van a baj.

válasz erre

rami89

2 hete

22000 nem kevés.

válasz erre

Levente

2 hete

Ez egy jó kezdeményezés.

válasz erre