A profi, hőkamerákkal dolgozó szakembereket célozza a FLIR Thermal Studio

2019. április 19.
1.1521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A FLIR Systems bejelentette a Thermal Studio névre hallgató újdonságát, amely szoftver gyakorlatilag a professzionális közeget célozza meg, természetesen ebből is azokat, akik FLIR hőkamerákkal dolgoznak.

A FLIR Thermal Studio új mérési funkciókat és egyéni analízis sablonokat kínál professzionális termográfusok számára. Ellentétben a hasonló szoftverekkel, amelyek megkövetelik a felhasználóktól, hogy a képeket egyedileg dolgozzák fel, ez az innovatív program lehetővé teszi a termikus fényképek vagy videók teljes tételének hangolását néhány kattintással. Ezzel a drónos vizsgálatok és elemzések roppant mód leegyszerűsödhetnek, legalábbis ami az utómunkát illeti.

Ezenfelül továbbfejlesztett utófeldolgozási lehetőségeket is kínál. A fejlett mérési funkciókkal és a lefedettség kiszámításával a karbantartási szakemberek gyorsan készíthetnek egyedi jelentéseket - akár 100 oldalt is, kevesebb mint egy perc alatt. Alapvetően van próbaverzió is, de a maga 900 dolláros végösszege egyértelműsíti, hogy ez valóban a profi szcéna számára lett megálmodva.
3 hozzászólás

rami89

5 éve, 4 hónapja és 12 napja

El nem tudom képzelni, mit tud mondjuk egy sima FLIR-es felvételhez képest, de biztos sokat, ha ők maguk adtak ki ilyen szoftvert. mosolygó smiley

válasz erre

Levente

5 éve, 4 hónapja és 13 napja

Nem mérik olcsón! meglepett smiley

válasz erre

Újfiú

5 éve, 4 hónapja és 13 napja

Nem én vagyok a célcsoport, de menő cucc. mosolygó smiley

válasz erre