A RocketFarm lehet az első, aki drónnal vizsgált meg egy naperőművet

2021. november 25.
98.4271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Delta Drone International mezőgazdasági leányvállalata, a RocketFarm sikeresen végrehajtotta egy koncentrált naperőmű (CSP) drónvezérelt felmérését és javítását, ami a vállalat szerint az első Afrikában, sőt talán az egész világon.

A RocketFarm, amely magát Afrika vezető mezőgazdasági drónos adatszolgáltatójának nevezi, nemrégiben végezte el a felmérést a CSP létesítményt üzemeltető ügyfél számára. Ezek az erőművek hatalmas sorokban elhelyezett fényvisszaverő felületeket használnak, hogy a befogott napsugarakat magas hőmérsékletű hővé alakítsák át.

Ezt aztán egy generátor motorjának meghajtására használják, amely villamos energiát termel. Tekintettel ezeknek a létesítményeknek a méretére, a kézi ellenőrzések hosszadalmasak és fáradságosak, ezért a drónos felmérések logikusnak tűntek, de mint arra RocketFarm rájött, inkább trükkös ez a metódus.

A RocketFarm tisztviselői szerint a vállalatnak valójában mindent, amit a mezőgazdasági drónszolgáltatások hétéves működése során tanult, át kellett dolgoznia a CSP-erőmű által támasztott kihívásoknak megfelelően.
végrehajtotta egy koncentrált naperőmű (CSP) drónvezérelt felmérését és javítását, ami a vállalat szerint az első Afrikában, sőt talán az egész világon.'>
3 hozzászólás

Chuck

2 éve, 7 hónapja és 13 napja

Menőség! mosolygó smiley

válasz erre

Levente

2 éve, 7 hónapja és 13 napja

Az komoly! meglepett smiley

válasz erre

Bandita

2 éve, 7 hónapja és 14 napja

Azta de durva.meglepett smiley Ez már scii bakker. mosolygó smiley

válasz erre