A Skyports a szingapúri Jurong kikötővel kötött drónos teherszállítási szerződést

2022. május 25.
86.1831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A drónszolgáltatások és a városi légi mobilitás (UAM) vertiport specialistája, a Skyports megállapodást írt alá a szingapúri Jurong kikötő üzemeltetőivel, hogy felügyelje az infrastruktúra fejlesztését a tervezett hajóról partra történő UAV-szállításokhoz.

A londoni székhelyű Skyports közölte, hogy szándéknyilatkozatot írt alá a Jurong kikötő hatóságaival a kikötő és a tengeri hajók közötti teherszállító drónszállítások működtetéséhez szükséges megvalósíthatóság és struktúrák vizsgálatára.

Amint ez a feltáró munka befejeződik, a vállalat felügyelni fogja a próbarepüléseket, felhasználva a kereskedelmi árukat és orvosi ellátmányt szállító UAV-flották üzemeltetőjeként szerzett tapasztalatait, valamint a következő generációs UAM-járművek, például légi taxik vertiportjainak fejlesztésében betöltött vezető szerepét.

Az egyetértési megállapodás kapcsolódik a Skyports és a helyi ST Engineering vállalat, valamint a Sumitomo Corporation között februárban létrejött megállapodáshoz, de attól eltér. Az említett kilenc hónapos tesztprogram keretében a Skyports és az ST Engineering a Sumitomo támogatásával a látóhatáron túli drónok tengeri hajókra történő kiszállításáért felelős.
2 hozzászólás

Chuck

2 éve, 18 napja

Lassan már alig lesz klasszikus hobbi drónozás, csak az ipari marad.

válasz erre

Bandita

2 éve, 19 napja

Az egész világ fejlődik csak mi nem. Döbbenet.

válasz erre