A TMAP mobilitási specialista csatlakozik a Joby dél-koreai légi taxi csoportjához

2022. május 05.
71.1691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Joby, a jövőbeli légi taxik és más városi légi mobilitási (UAM) szolgáltatások elektromos járműveinek vezető fejlesztője kibővítette dél-koreai partnerkapcsolatait, hogy felkészüljön a következő években történő üzembe helyezésre.

A kaliforniai Santa Cruz-i székhelyű Joby bejelentette, hogy összefog a TMAP-pal, Dél-Korea legnagyobb multimodális mobilitási platformjával, valamint a lokalizációs és irányítási szolgáltatások szolgáltatójával. Az Uberrel közösen birtokolt UT fuvarmegosztó alkalmazással a TMAP megveti a lábát a közlekedési lehetőségek megrendelésében, valamint a térképes kínálatában.

Mindkettő a Joby jövőbeli dél-koreai UAM-tevékenységének - többek között, de nem kizárólagosan a légi taxik - támogatására és más közlekedési módokkal való összekapcsolására szolgál majd.

A Joby 2019 óta partnere az Ubernek. A következő/generációs UAM-utazások zökkenőmentes megszervezésének megkönnyítésére irányuló alaplogikájukat a földi lehetőségekkel együtt a TMAP-nak a tervezésükbe való bevonásával fogják előmozdítani, valamint egy, amint a légi taxiszolgáltatások elindulnak.
2 hozzászólás

Repülős

2 éve, 1 hónapja és 14 napja

Hát de jó nekik...

válasz erre

Bandita

2 éve, 1 hónapja és 15 napja

Mindenhol a légitaxi. Én meg az erdőben alig merek felszállni egy 250 grammos Minivel. röhögő smiley

válasz erre