A törököktől vásárol Görögország aknadetektoros drónokat

2020. augusztus 02.
14.6871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A görögök hamarosan aknakeresőset fognak játszani - no persze nem a Windows-féle mókáról van szó, hanem valódi aknakeresésre vetemednek drónokkal, ehhez pedig a pilóta nélküli gépeket egyenesen a törökök biztosítják számukra, amelyek akár 50 méteres távolságból is ki tudják szúrni azokat.

A görög védelmi minisztérium állítólag szerződést írt alá 50 Proton Elc RB-128 aknadetektoros drón akvizíciójára. Az Assuva Group korábban szállított már drónokat a kínai hadsereghez és a Srí Lanka-i hadsereghez, azonban Görögország az első NATO és EU-tag, amely megkapja a vállalat dróntechnikáját. Az Assuva Group irodákat nyitott a világ minden tájáról, beleértve Srí Lankát is, a koronavírus terjedése során.

Az Assuva Group akkor kezdte el az aknadetektoros drónjait fejleszteni , amikor a terrorista csoportok aknákat és robbanóeszközöket kezdett használni az ellenségek megtámadására. A drónokat a török katonaság telepítette, hogy a jelenlegi módszereknél jóval korábban tudják észlelni a robbanóanyagokat és ezzel emberéleteket mentsenek.
2 hozzászólás

Repülős

3 éve, 11 hónapja és 18 napja

Nincs jobb megoldás erre.

válasz erre

Levente

3 éve, 11 hónapja és 18 napja

Milyen jól jöttek volna ezek a második világháború után... meglepett smiley

válasz erre