A Volocopter szerint több mint 3 milliárd dollárral növelik a légi taxik Szingapúr gazdasági értékét

2022. február 15.
82.3241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Volocopter, a városi légi mobilitás (UAM) járművek vezető gyártója nagymértékben támaszkodik Szingapúrra, mint bázisra a légi taxi szolgáltatásokhoz, amelyeket az elkövetkező években világszerte tervez elindítani.

És most a cég azt ígéri, hogy ezek a járatok 2030-ig további 1,3 milliárd dollárnyi gazdasági tevékenységet generálnak a városállam számára. A német vállalat ezt a hatalmas előrejelzést a héten kiadott Szingapúri roadmap részeként tette. A dokumentum nemcsak azt részletezi, hogy az évtized végére várhatóan 3,1 milliárd dollárral járul hozzá a város megnövekedett gazdasági növekedéséhez.

Azt is előrevetíti, hogy 1300 munkahelyet teremtenek a Volocopter légi járművek a légi taxizás és más UAV-szolgáltatások, valamint a kisebb, kézbesítő küldetéseket teljesítő drónok által.

A jelentés azt is tükrözte, hogy a Volocopter úgy tekint Szingapúrra, mint a következő generációs légi közlekedés bevezetésének talán legfejlettebb helyszínére, és olyan bázisra, ahonnan a vállalat hatékonyan kiterjesztheti ezeket a műveleteket a régió más országaira.
2 hozzászólás

Direktor

2 éve, 4 hónapja és 6 napja

Valószínűleg többel is... mosolygó smiley

válasz erre

Bandita

2 éve, 4 hónapja és 6 napja

Hát az nem túl sok azért...

válasz erre