A Zenmuse L1 firmware frissítése 40%-kal csökkenti a térképezési küldetések idejét

2022. május 12.
66.7221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A DJI jelentős firmware-frissítést adott ki a kereskedelmi drónok zászlóshajójához, a Matrice 300 (M300) RTK és a Zenmuse L1 LiDAR földmérési kamerához - a V4-es frissítés rengeteg új és optimalizált funkciót tartalmaz, köztük a DJI FlightHub 2-vel és a Zenmuse H20N-nel való kompatibilitást.

Továbbá a térképezési küldetéseknél a repülési idő csökkentését, valamint a Waypoints új fájlformátum-szabványának bevezetését is megejtették. Az első dolog, amit tudnunk kell, hogy a V4 frissítés kompatibilissé teszi az M300 RTK-t a DJI legújabb megoldásaival, amelyeket az új M30 drónnal együtt jelentettek be: Pilot 2 vállalati alkalmazás, Flighthub 2 flottakezelő felhőszoftver és Zenmuse H20N éjjellátó kamera.

Következnek a PinPoints és az élő megjegyzések. Ez a frissítés lehetővé teszi a PinPoints kezelését, hozzáadását, törlését, kiválasztását és megtekintését az 5D gomb segítségével. A PinPontok méretét a dróntól való távolságnak megfelelően is beállíthatja, valamint a térképnézetben vonalakat és sokszögeket rajzolhat a távolság és a terület meghatározására.

Aztán ott van a WayPoint Markup Language (WPML) bevezetése, amely egy új fájlformátum-szabvány a Waypoints számára. A DJI szerint a KML fájlok a Pilot 2 segítségével frissíthetők a könnyen megnyitható, olvasható, szerkeszthető és megosztható formátumra.
3 hozzászólás

Levente

2 éve, 13 napja

Durva, mit ki lehet hozni szoftveresen! meglepett smiley

válasz erre

Újfiú

2 éve, 13 napja

Az igen! meglepett smiley

válasz erre

Repülős

2 éve, 13 napja

Komoly előrelépés meglepett smiley

válasz erre