A Zipline Kenyában is megkezdi az orvosi készletek drónos szállítását

2022. február 20.
78.2481
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Zipline, az azonnali logisztika világelső vállalata újabb afrikai országban indítja el tevékenységét: a kenyai Kisumu megyében orvosi ellátmányt szállít drónokkal, igény szerint.
 

A két fél közötti megállapodás értelmében a Zipline hasonló működési módot hoz létre, amelyet kezdetben Ruandában vezetett be 2016-ban, és azóta Ghánával, Nigériával és az Elefántcsontparttal kötött partnerségek keretében továbbfejlesztett és kiterjesztett.

Amint a kenyai raktározási és repülésirányítási központja elkészül, a Zipline automatizált drónrepüléseket fog végezni gyógyszerek és ellátmányok szállítására Kisumu megye egészségügyi intézményeibe.

Az összekapcsolódás egy újabb példa arra, hogy a tisztviselők Afrika-szerte a Zipline-hoz fordulnak, hogy rendszeres drónszállítási hálózatokat hozzanak létre az orvosi ellátmányok távoli vagy nehezen megközelíthető területekre történő rendszeres drónszállítására, amelyeknek gyakran a legnagyobb szükségük van rájuk.

Ez része annak a kontinensen gyorsan terjedő törekvésnek, hogy a kezelés légi úton történő eljuttatásával az alulellátott helyekre általános egészségügyi ellátást teremtsenek.
1 hozzászólás

Ronalddo

4 hónapja, 2 hete és 5 napja

Baromi keményen belehúzott ez a cég, nagyon komolyan tolják.

válasz erre