Akár négy órán keresztül is a levegőben tud maradni a Hycopter-drón

2018. november 23.
5751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A szingapúri HES Energy Systems már korábban is rebesgette, hogy szeretne hidrogén alapon működő drónokkal előállni, amit most meg is valósítottak - bemutatkozik a Hycopter névre keresztelt kütyü.

Alapvetően ipari karbantartási vizsgálatokra lett tervezve a kicsike, de tekintve, hogy akár négy órán keresztül is az égben tud maradni - ami az egyik leghosszabb időtartam, amivel drón büszkélkedhet -, könnyen elképzelhető, hogy nem csak ezen a téren fogják alkalmazni a Hycoptert.

Azt gondolod, hogy ezt már nem lehet fokozni? Akkor engedd meg, hogy elmondjuk, a Hycoptert szinte percek alatt újra lehet tölteni, mindössze annyi a teendő, hogy palackozott, ipari minőségű hidrogént kell a drónba helyezni.

Természetesen a szállítás tekintetében is egy komoly fegyvertény lehet a négy órás repülési időtartam, így akár ezen a területen is előrelépés történhet hamarosan.
rebesgette, hogy szeretne hidrogén alapon működő drónokkal előállni, amit most meg is valósítottak - bemutatkozik a Hycopter névre keresztelt kütyü.'>
nincs még hozzászólás