Amerika leghíresebb közszolgálati rádiója szerint is közel van a drónos kiszállítás rajtja

2019. október 18.
1.1701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A National Public Radio, avagy az Amerikai Egyesült Államok leghíresebb közszolgálati rádiója szerint egyre valószínűbb, hogy nagyon közel van már a drónos kiszállítások rajtja, amit ugyebár Jeff Bezos úgy harangozott be anno, hogy 2019-re menetkész lesz.

Mint ahogyan azt az ábra mutatja, nem így alakult, köszönhetően főként a szabályozási normák elmaradásának, de most maga az NPR is úgy véli, hogy egyre közelebb kerülünk a rajthoz, köszönhetően például olyan apró lépéseknek, mint hogy a UPS teljes körű engedélyt kapott ennek a feladatnak a végzésére.

Mindeközben több más vállalat is alaposan kiveszi a részét ennek a szférának a kivitelezéséből, így például a Walgreens is kollaborál a FedEx-szel és a Wing Aviationnel, ami csak egy példa a sok közül, de felhozzák még továbbá a WakeMed-et is, akik egyre inkább terjeszkednek ezen a területen.
szerint egyre valószínűbb, hogy nagyon közel van már a drónos kiszállítások rajtja, amit ugyebár Jeff Bezos úgy harangozott be anno, hogy 2019-re menetkész lesz.'>
3 hozzászólás

rami89

4 éve, 10 hónapja és 26 napja

Szerintem is. röhögő smiley

válasz erre

Újfiú

4 éve, 10 hónapja és 26 napja

Nem kérdés, hogy ez a jövő. Az utakon már nem férünk el.

válasz erre

zender

4 éve, 10 hónapja és 27 napja

Nem mintha az ő szavuk ebben olyan fontos lenne...

válasz erre