Árcédulát és konkrét specifikációkat kapott a Sony legújabb bestiája, az Airpeak S1 drón

2021. június 10.
78.5251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Sony teljes egészében felfedte Airpeak S1 drónját, amelyet januárban a CES 2021-en már megszellőztettek, és eme bejelentés sokkal több részletet is tartalmaz a drón képességeiről, jellemzőiről, valamint árcédulájáról.

A leleplezésből kiderült, hogy 9000 dolláros (közel 2 és fél millió forintos) árcédulával küldik piacra a gépet, és a bemutató megerősíti, hogy ez a drón egyenesen a professzionális videopiacra irányul, mintsem a hobbiszférára.

Az Airpeak S1 a Sony saját kameráival is működni fog, beleértve az A7S Mark III, FX3 vagy akár a 8K-kompatibilis Alpha 1-et. Ezeket a Gremsy T3 gimbal speciális verziójához rögzítik, amelyet kifejezetten az Airpeak számára terveztek. azonban magát a gimbalt külön kell megvásárolni.

Kamerával felszerelve a drónnak körülbelül 12 perces repülési ideje lesz, bár terhelés nélkül 22 percet is elérhet. Érdemes megjegyezni azt is, hogy a kamerának saját akkumulátorokra van szüksége, és a drón nem biztosítja az áramellátást.

A drón egyik legerősebb pontja a stabilitása és a szélállósága. A Sony szerint stabil maradhat akár 72 kilométer per órás szélben is, és öt sztereó kamerával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a drón és az infravörös távolságmérő használatát. Ezek segítenek a drónnak megállni, mielőtt akadályba ütközne, és műholdas vétel nélkül is stabil tud maradni.

Nézd nagyban ezt a videót!






4 hozzászólás

rami89

3 éve, 13 napja

Nem olcsó, dehát ez egy DJI Matrice kategória...

válasz erre

zender

3 éve, 13 napja

Brutál nagyon, ez inkább profi felhasználásra vagy filmekhez lesz jó.

válasz erre

Repülős

3 éve, 13 napja

Ez egy komoly készülék. Még így is olcsóbb mint a DJI ebben a szegmensben induló versenyzője.

válasz erre

Bandita

3 éve, 13 napja

Uhhhh az komoly ár! meglepett smiley Hiába, profi cucc.

válasz erre