Automatizált flottairányítás kapcsán lép partnerségbe a Parrot és a High Lander

2021. április 15.
50.7481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A francia dróngyártóként ismert Parrot partneri viszonyba lépett az izraeli High Lander céggel, amely rendkívül intelligens drónflotta-automatizáló szoftveréről ismert, és ketten együtt egy izgalmas projektbe vágják a fejszéjüket.

A partnerség révén a Parrot ANAFI USA és az ANAFI drónok flottái biztonságosan és távolról repülhetnek, mindezt a High Lander rendszer segítségével monitorozzák. Ez azt jelenti, hogy egyetlen ember ülhet egy laptopnál, több száz - akár ezer - kilométerre a misszió helyszínétől, és még mindig teljes ellenőrzést gyakorolhat a műveletek felett.

Sőt mi több az irányítópultnál ülő személynek sokkal több lehetősége és rugalmassága van a drónmissziókra való tekintettel, mintha egy nagy tapasztalattal rendelkező pilóta manuálisan végezné az ilyen küldetéseket.

Maga a szoftver nagyon kifinomult, lévén valós idejű telemetriát és egyéb információkat nyújt a drónokról. A küldetések pillanatokon belül megtervezhetők és megkezdhetőek, és még arra is lehetőség van, hogy az akkumulátor végéhez közeledő drón megtartsa a helyzetét és szünetet tartson, amíg egy cseredrón a közelébe nem kerül, hogy folytassa a küldetést.
1 hozzászólás

Újfiú

3 éve, 3 hónapja és 15 napja

Nagyon érdekesen hangzik, gondolom mezőgazdaságban lesz igazán értelme.

válasz erre