Az Adorama drónos és rendőrségi bemutató rendezvényeket indít

2022. június 21.
8.0321
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A diverzifikált kiskereskedelmi platform Adorama drón egysége kedden indítja el keleti parti roadshow-ját és UAV bemutató eseményeinek hetét, különös hangsúlyt fektetve a közbiztonsági alkalmazásokra, amelyek a jövő héten a Police and Security Expo kiállítással tetőznek.
 

Az Adorama csapata ezen a héten négy New York-i és New Jersey-i helyszínen nyújt tájékoztatást és képzést a drónok közbiztonsági feladatokra történő felhasználásáról, mielőtt június 28-29-én a New Jersey állambeli Atlantic Cityben megrendezésre kerülő Police and Security Expo kiállításon befejeződik a turné.

A foglalkozásokon olyan, a bűnüldöző, tűzoltó és elsősegélynyújtó szolgálatok által kedvelt UAS-rendszereket mutatnak be, mint a DJI, az Autel, a BRINC, a QYSEA és mások. Az Adorama valamennyi drónos rendezvényén a közbiztonsági szervezetek, a rendőri erők tagjai és az érdeklődő magánszemélyek ingyenesen vehetnek részt.

Tartalmazni fognak kézműves és fedélzeti technikai bemutatókat, képzést és oktatási előadásokat az Adorama műszaki szakemberek igazgatójától, James Bushey-től, valamint az UAV-k közbiztonsági feladatokra történő telepítésének más szakértőitől.
3 hozzászólás

Chuck

1 hete és 4 napja

Szerintem mindenhol kellene ilyesmi. Egyre többen vagyunk, és egyre nagyobb a káosz.

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 4 napja

Jó nekik.

válasz erre

Újfiú

1 hete és 4 napja

Reméljük, nálunk is lesnek hasonlók, mint a múltkori.

válasz erre