Az Airspace Link 23 millió dolláros új finanszírozást kap a drónbiztonság előmozdítására

2022. június 24.
106.8911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Airspace Link most egy lépéssel közelebb került küldetéséhez, amely a drónpilóták Waze-ének megalkotására és a drónok nemzeti légtérbe való biztonságos integrációjának támogatására irányul.

A légiközlekedési megoldásokat kínáló startup most zárta le a 23 millió dolláros B sorozatú finanszírozási kört, amivel a felvett tőke összege 37 millió dollárra emelkedett. A gyorsan bővülő cég 17 alkalmazottról közel 50-re nőtt azóta, hogy utoljára írtunk a 10 millió dolláros A sorozatról.

Az Airspace Link a friss finanszírozáson felbuzdulva azt mondja, hogy a drónhasználat biztonságos terjedését támogató kezdeményezéseit a következőkkel kívánja bővíteni:

Biztonságos, hatékony és semleges kiegészítő adatszolgáltatói (SDSP) és UAS-szolgáltatói (USS) képességek biztosítása a UAS-forgalomirányítási (UTM) ökoszisztémák felgyorsítása érdekében.
Partnerség és támogatás a dróngyártókkal, üzemeltetőkkel, szoftverekkel és szolgáltatókkal.
A szolgáltatások globális kiterjesztése olyan partnerekkel, mint a Thales Group és az Esri, a jelenlegi ügyfelek terjeszkedésének és az új piacok fejlődésének támogatása érdekében.
Az Airspace Link FAA köz-magán partnerségének kiterjesztése olyan programokon keresztül, mint a LAANC USS, BEYOND, Remote ID és további kezdeményezések az Egyesült Államokban.
Az állami és helyi önkormányzatokkal való partnerség folytatása a dróninfrastruktúrát támogató beruházások ösztönzése érdekében, lehetővé téve számukra a fejlett légi mobilitás révén megvalósuló gazdasági, környezeti és társadalmi méltányossági célok felszabadítását.
2 hozzászólás

Repülős

1 éve, 10 hónapja és 27 napja

Szépen össze szedegették a tőkét azért. meglepett smiley

válasz erre

Chuck

1 éve, 10 hónapja és 27 napja

Kíváncsi leszek, lesz e ebből globálisan valami kézzelfogható...

válasz erre