Az Aloft új eszközt indít az FAA légtér és a helyi drónszabályok összekapcsolására

2022. május 12.
2.2811
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A helyi drónszabályok betartatása rendkívül nagy kihívást jelenthet a közösségek számára, hiszen a szabályokat túl gyakran egyszerűen nem ismertetik elég széles körben a drónpilótákkal - és sokszor a betartásuk a kihelyezett tábláktól függ, amelyeket könnyen el lehet téveszteni.
 

Ezt a problémát az USA 6600 állami parkja kétségbeesetten szeretné megoldani. Az Aloft Technologies szerint új térinformatikai adatplatformja, az Aloft Geo Portal segíthet. A minap elindított Aloft Geo Portal egy ingyenes eszköz, amellyel légtér- és földi szabályokra vonatkozó tanácsokat lehet közzétenni az Aloft adathálózatban, beleértve a B4UFLY-t is.

Célja, hogy az FAA légtérszabályai és a drónok üzemeltetésére vonatkozó helyi földi szabályok közötti szakadékot országszerte áthidalja. A vállalat, amely az Egyesült Államokban az összes LAANC-engedély több mint 70%-át adja, azt mondja, hogy a Geo Portal a tanácsok ellenőrzését az ellenőrzött felhasználók kezébe adja, és lehetővé teszi számukra, hogy az Alofton keresztül a drónpilóták lehető legszélesebb közönségéhez jussanak el.

A tervek szerint a programot globálisan kiterjesztik, amint az Egyesült Államokban sikeresnek bizonyul.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Repülős

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Irigylem őket hogy ilyesmivel kell foglalkozniuk..

válasz erre

Chuck

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Jó nekik, hogy ott ilyennel is lehet foglalkozni...

válasz erre

Bandita

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Ez hasznos. Már mint a tengerentúlon.

válasz erre