Az Autel Dragonfish drónjához tartozó kontroller is felbukkant az FCC adatbázisában

2020. december 04.
41.5851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nemrégiben felbukkant az FCC adatbázisában az Autel Robotics által hegesztett, évek óta készülő Dragonfish drón, most pedig vélhetően az ehhez kapcsolódó kontroller is napvilágot látott ezen a felületen.

A vezérlő "Dragon Fish Remote Control" néven került levédetésre, az FCC azonosítója pedig DFRC2409A kód alatt fut. A vezérlőre pillantva azt láthatjuk, hogy meglehetősen nagy érintőképernyővel rendelkezik, mindkét oldalán egy joystickkal, a hazatérés gombbal és a kamera üzemmód kapcsoló gombjával. Van még egy gomb a bal oldalon, de sajnos ez nem egyértelmű, hogy mi akar lenni, habár a piros színéből kiindulva egy esetleges "Szünet" gombot tudunk elképzelni.

A képeken is látható töltés felé haladva láthatjuk, hogy a vezérlőt egy hordozható csatlakozóval tölti, nem USB-C-n keresztül, valamint két akkumulátor csatlakozóval rendelkezik. Úgy tűnik, hogy az akkumulátorcsatlakozók ventilátorral rendelkeznek, amik segítenek a kontrollernek lehűlni töltés közben, ez pedig arra utal, hogy az akkumulátorok nagy teljesítményűek és meglehetősen nagy kapacitásúak.

Az Autel Dragonfish drónjához tartozó kontroller is felbukkant az FCC adatbázisában - 2. kép

Dragonfish drón, most pedig vélhetően az ehhez kapcsolódó kontroller is napvilágot látott ezen a felületen.'>
2 hozzászólás

Direktor

3 éve, 7 hónapja és 6 napja

De kíváncsi leszek erre a drónra!

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 7 hónapja és 6 napja

Tényleg jön már lassan. mosolygó smiley

válasz erre