Az Autel Lite és Pro drónmodellekkel bővíti a Dragonfish választékát

2022. április 06.
69.3111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Autel Robotics Dragonfish Lite és Pro drónjai végre elérhetőek az Egyesült Államokban - az új drónok csatlakoznak a Dragonfish VTOL standard változatához, így a vállalati pilóták számára többféle, különböző költségvetésekhez illeszkedő tartóssági lehetőséget biztosítanak.

A Dragonfish egy strapabíró drón, amely VTOL multirotoros és gyorsszárnyas repülésre egyaránt képes. Az akár 180 perces élettartamával a repülőgép ideális az olyan területeken való alkalmazásra, mint az energia, a bányászat, a védelem és a megfigyelés.

A gép maximális szárnyas repülési sebessége 30m/s (108km/h), maximális videoátviteli hatótávolsága pedig 30km egy bázisállomással. Az Autel szerint a Dragonfish kifejlesztésekor a könnyű kezelhetőséget tartották szem előtt.

Ott van az egykattintásos fel- és leszállási képesség, a point-and-click felhasználói felület és számos más intelligens autonóm funkció, amelyek bárki számára egyszerűvé teszik a drón kezelését. A drón összeszerelése mindössze három percet vesz igénybe. Szétszerelve pedig a Dragonfish bármelyik autó hátsó ülésén elfér.
3 hozzászólás

Chuck

2 éve, 2 hónapja és 15 napja

Már ebben a szériában is van Lite? meglepett smiley

válasz erre

Bandita

2 éve, 2 hónapja és 15 napja

Mi az a "tartóssági lehetőség"???? röhögő smiley

válasz erre

Repülős

2 éve, 2 hónapja és 15 napja

Itthon ezekre van egyáltalán kereslet?

válasz erre