Az Avy a kritikus és sürgős eseményekben fog segíteni az új drónjával

2021. december 03.
104.4781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Avy, egy holland légiközlekedési vállalat új drónmegoldást mutatott be, amelynek segítségével autonóm drónok azonnal bevethetők sürgős és életmentő feladatokra, ha minden a tervek szerint alakul.

Az Avy Drone Response Network az új Avy Aera autonóm drónokkal kombinálja a dokkolóállomásokat, hogy kritikus események során támogassa az orvosi szállítmányokat vagy a sürgősségi szolgálatokat. Az új generációs drón javított hasznos teherbírással és hatótávolsággal rendelkezik, és akár 3 kg orvosi árut is képes szállítani 100 km távolságra. Ezen túlmenően a VTOL repülőgép egész évben képes esőben és akár 45 km/h-es szélben is működni.

Az új Avy Aera drónt úgy tervezték, hogy megfeleljen az EU drónokra vonatkozó előírásainak és az orvosi áruk légi szállítására vonatkozó ENSZ-előírásoknak. A járművet egy Medkittel szerelték fel, amely 4 literes kapacitással büszkélkedhet, és érzékelőkkel van felszerelve az azonnali értékeléshez. Az Avy a drónt egy sor redundáns érzékelővel és kommunikációs kapcsolattal is felszerelte a fedélzeten az egyre összetettebb műveletekhez.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Levente

2 éve, 6 hónapja és 5 napja

Áramvonalas cucc nagyon.

válasz erre

Chuck

2 éve, 6 hónapja és 5 napja

Azért ez elég komoly teljesítmény! Nem rossz gép.

válasz erre