Az EHang sikeresen tesztelte első pilóta nélküli próbarepülését Japánban az utasszállítás kapcsán

2021. június 09.
5.9521
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az EHang kínai autonóm légijármű-társaság (AAV) szerint befejezte első pilóta nélküli próbarepülését Japánban, ahol azt reméli a társaság, hogy 2023-ig megkezdheti az utasszállítást.
 

Az EHang japán kormányzati hatóságok jelenlétében teljesítette zászlóshajójának, az AAV EHang 216-nak a próbaüzemét. Az EHang nem sokkal a bemutató előtt megkapta hivatalos engedélyét az utasszállító jármű kültéri próbarepüléseinek lebonyolítására. Ez a pár fejlesztés elsődleges pozíciót ad a vállalatnak Japánban abban a jelentős erőfeszítésben, hogy a fenntartható, biztonságos drónok az ország közlekedési jövőjének nagy részét képezzék.

A repülést a "Leading the Revolution of Urban Air Mobility" rendezvényen hajtották végre egy légierő-támaszponton Honsú délkeleti részén. Magánvállalatok és a japán politikai osztály előtt hozták össze a demontrációt, akik mindannyian mélyen részt vesznek abban az erőfeszítésben, hogy 2023-ig kereskedelmi drónalapú szállítási és szállítási szolgáltatásokat indítsanak az országban.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Újfiú

6 napja és 18 órája

Nekünk ez még csak sci-fi.

válasz erre

Repülős

6 napja és 23 órája

Kár hogy rohadt drága lesz.

válasz erre