Az Elroy Air és az Ayr Logistics drónos humanitárius szállítási megállapodást kötnek

2021. november 25.
12.4881
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A San Franciscói székhelyű Elroy Air teherszállító dróngyártó vállalat megállapodást kötött az Ayr Logistics humanitárius logisztikai és szállítási vállalattal egy segélyszállításra szabott autonóm légi teherszállító rendszer kifejlesztése kapcsán.

A párosítás a két vállalat humanitárius célú tevékenységét fogja egyesíteni, és az Ayr vállalja, hogy legfeljebb 100 darab Elroy Air Chaparral teherszállító drónt vásárol. Közös céljuk a humanitárius segélyek végponttól végpontig tartó, autonóm UAV logisztikai és kézbesítési hálózatainak működtetése, az Ayr pedig a járművek tulajdonosának és üzemeltetőjének szerepét tölti be.

Együttműködésük középpontjában a Chaparral függőlegesen fel- és leszálló hibrid drón áll, amely 140-230 kilogrammnyi teher szállítására képes, akár 480 kilométeres távolságra. A jármű az Elroy Air integrált, nagy áteresztőképességű autonóm légi logisztikai rendszerének része, és képes a felszállásra, leszállásra, kirakodásra és a hasznos rakomány gyors, kezelői beavatkozás nélküli átvételére.
3 hozzászólás

Ronalddo

1 hete és 1 napja

Nagyon komoly!

válasz erre

Bandita

1 hete és 2 napja

Komoly megállapodás. Több ilyenre lenne szükség.

válasz erre

Chuck

1 hete és 2 napja

Brutál lehet az a drón!

válasz erre