Az Event 38 egy E400-as térképező drónt adaptál a hidrogéncellás repüléshez

2022. június 23.
7.4261
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Event 38 amerikai térképező dróngyártó vállalat közzétette, hogy az egyik E400 UAV-ját sikeresen tesztrepülte, és hidrogéncellával működtette - ez az első lépés a tisztább és hatékonyabb technológia alkalmazása felé, mint az akkumulátorok vagy a gázüzemű energiaellátás.
 

Az ohiói székhelyű Event 38 közölte, hogy a repülést június 13-án a Kent State University repülőterén hajtotta végre - az iskola egyike azon több iskolának, amellyel a vállalat partnerséget kötött a drón hidrogéncellás használatra való átalakítása érdekében.

Ez a projekt egybeesett más ohiói szövetségi kutatási hálózat (OFRN) kezdeményezéseivel, amelyekben az Event 38 részt vesz, és lehetővé tette, hogy a legújabb E400-as térképező UAV-ját E450-es méretarányúvá fejlessze a nagyobb hidrogéncellás energiaforrás használatához.

Ennek során az Event 38 testre szabta az E450 szénszálas szerkezetét, hogy befogadja a nagyobb hidrogén üzemanyagcellát és tartályt, és kifejlesztett egy egyedi hőkezelő rendszert, amely hűvösen tartja a cellát, amíg a drón repül.

Az összes tervezési, mérnöki és összeszerelési munkát a vállalat richfieldi központjában végezték, amely teljes körű kompozit prototípusgyártási és egyedi gyártási kapacitással rendelkezik.
3 hozzászólás

Újfiú

1 hete és 2 napja

Mint valami kis repcsi.

válasz erre

Ronalddo

1 hete és 2 napja

Vannak külön térképező drónok? Nekem ez új bakker.

válasz erre

Repülős

1 hete és 2 napja

Kár hogy ez a hidrogénes drónozás túl nagy repülőkkel meg eszközökkel lehetséges... Elviselném a hobbi szektorban is.

válasz erre