Az oroszok lopakodásra képes drónnal előzhették be az amerikai hadsereget

2019. január 26.
1.4451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nagyon úgy tűnik, hogy Oroszország komoly előnyt szerzett Amerikával szemben fegyverkezés tekintetében, ugyanis egy lopakodásra képes, sugármeghajtású robotot fejlesztenek.

Bár egyelőre nem tudni, hogy az USA hadserege rendelkezik-e ilyesfajta technológiával, ellenben az egészen biztos, hogy a napokban felkerült néhány kifejezetten homályos kép az internetre az Okhotnik-B drónról, mely körülbelül 15 méter széles. A fotók a Novoszibirszk repülőtéren készültek.

Az amerikai légierő rendelkezik egy hasonló, ámbár jóval nagyobb robottal, a B-2-es lopakodó bombázóval, ráadásul jócskán elmarad teljesítményben az orosz megoldástól. Nem mellesleg így Oroszország lehet az első nemzet, amely sugármeghajtású, lopakodó drónnal állhat elő.

Ha ez valóban így van, és a képeken tényleg a "Hunter" névre keresztelt drónt látjuk, az azt jelenti, hogy az oroszok egy olyan hadegységgel bírnak, amivel az amerikaiak nem, hiszen az elmúlt két évtizedben a Pentagon már nem egyszer visszadobta a támadásra alkalmas lopakodó robotok tervezetét.

Az oroszok lopakodásra képes drónnal előzhették be az amerikai hadsereget - 2. kép


Az oroszok lopakodásra képes drónnal előzhették be az amerikai hadsereget - 3. kép


Az oroszok lopakodásra képes drónnal előzhették be az amerikai hadsereget - 4. kép

1 hozzászólás

Levente

5 éve, 8 hónapja és 9 napja

Hű de áramvonalas gép! meglepett smiley

válasz erre