Bemutatkozik az XAG két új mezőgazdasági drónja, a V40 és a P40

2021. november 10.
81.0741
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az XAG, a 2021-es év három legnagyobb kereskedelmi dróngyártójának egyike, új piacokra terjeszti ki nemzetközi jelenlétét - a vállalat mezőgazdasági drónjai és mezőgazdasági megoldásai 2020 decemberéig 42 országba jutottak el.

Most a kínai székhelyű XAG a V40 és P40 mezőgazdasági drónjait világszerte elérhetővé teszi. Az XAG V40 és P40 teljesen autonóm mezőgazdasági drónok, amelyek három az egyben funkciót, azaz térképezést, permetezést és szórást végezhetnek a gazdaságban. Értelemszerűen nálunk egyik modell sem elérhető itthon.

Az XAG V40 a cég zászlóshajó modellje, amely a mezőgazdasági környezetben való jobb teljesítmény érdekében billenő kétrotoros szerkezettel büszkélkedhet. A drón egy 16 literes folyadéktartállyal és egy 25 literes szemcsés tartállyal van felszerelve, amely egy perc alatt akár 10 liter permetezésre vagy akár 40 kg vetőmag vagy műtrágya kiszórására is képes.

Az XAG P40 egy kompakt, rugalmas és könnyen szállítható mezőgazdasági drón, amelynek 20 literes fedélzeti folyadéktartálya 6 méteres permetezési szélességet ér el, és óránként akár 13 hektár mezőgazdasági területet is képes lefedni. Közben, ha átkapcsolna a szórási rendszerre, a P40 kapacitása 25 literre nőne, és a szórási szélesség 10 méterre bővülne.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

zender

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Az árra azért nagyon kíváncsi lennék.

válasz erre

Levente

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Kemény mennyi melót le tudnak venni az emberről!

válasz erre

Repülős

6 hónapja, 2 hete és 6 napja

Durva teljesítménye van!

válasz erre

Chuck

6 hónapja, 3 hete

Rá is fér a DJI-ra a konkurencia.

válasz erre