Bemutatkozott a DJI Air 2S - íme minden fontos információ!

2021. április 15.
50.8641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A DJI formálisan is megerősítette az Air 2S drónját, amely egy jókora fejlődésnek tekinthető a Mavic Air 2-höz képest, lévén szinte minden területen egy bombasztikusabb ajánlatnak bizonyul - az alábbiakban olvashattok minden specifikációt.

Egy 1 hüvelykes CMOS-érzékelővel lett felruházva a kütyü, maga a kamera pedig képes 4K / 60 FPS-ben is felvételeket készíteni. RAW formátumban is elmenthetjük az alkotásainkat, és rendelkezésre áll az Intelligens HDR funkció is, miáltal a színek sokkal jobban szuperálnak a kész felvételeken.

A 10 bites Dlog-M színprofil akár egymilliárd színt is képes rögzíteni, valamint a pontos színhűségnek és dinamikatartománynak köszönhetően a sötétben lőtt képek és videók is jobban néznek ki, és a gyengébb megvilágításban is remekül üzemel.

Bemutatkozott a DJI Air 2S - íme minden fontos információ! - 2. kép

Számos feature-rel rendelkezik az Air 2S, mint például a Hyperlapse és a Panoráma funkció, de ezek mellett a MasterShots és a FocusTrack is gondoskodik arról, hogy a készített munkáink valóban filmszerű hatást keltsenek, anélkül, hogy nagyobb utómunkára lenne szükség. Az OcuSync 3.0 sem maradt ki, de ez úgyszintén borítékolható volt.

Ahogyan az várható volt, az olyan alapvető feature-ök sem maradtak ki, mint a Spotlight 2.0, mely segít a témán tartani a kamerát; az ActiveTrack 4.0, ami az akadálykerülésben segít, miközben fixen az adott témán tartja a kamerát; és a Point of Interest 3.0, amivel tökéletes köralakban repülve készíthetünk képet.

Bemutatkozott a DJI Air 2S - íme minden fontos információ! - 3. kép

Végül, de nem utolsó sorban, az ADS-B jeltovábbító gondoskodik róla, hogy mint már a DJI FPV esetén is - infót kapjunk a közelben lévő repülőgépekről és helikopterekről helymeghatározási információkat. A DJI Fly appon kap riasztást a piltóa, hogy időben elkerülhesse ezeket az eseteket.

A Fly More Combo tartalmaz egy akkumulátor-töltőállomást, egy válltáskát, egy ND szűrőkészletet, három intelligens akkumulátort és egyéb kiegészítőket.

A DJI Air 2S 389.900 forintba, míg a DJI Air 2S Fly More Combo 499.900 forintba kerül - azonban a DJI fura értékesítési folyamatai miatt egyelőre csak bizonyos boltokban lesz elérhető, április 29-e után azonban minden drónt árusító üzlet kínálatába is bekerül a termék.

Nézd nagyban ezt a videót!



8 hozzászólás

Vidoros

3 éve, 3 hónapja és 8 napja

Szerintem én ezt kihagyom. szomorú smiley Az Air eddig egy jó árú drón volt, ez már Pro ár. Lassan ideje Autel vagy Parrot felé is kacsintgatnom.

válasz erre

marco

3 éve, 3 hónapja és 8 napja

Levente, Repülős, kérjük az indulatos szavakat kicsit nyugodtabban megfogalmazni. Van amivel mi (én) sem értünk egyet, de a kulturált keretet próbáljuk megtartani

Köszi!

válasz erre

Bandita

3 éve, 3 hónapja és 8 napja

Egész jól fel lett okosítva, gondolom ezzel együtt tűnik is el a Pro verzió, mert arról nagyon nagy a csend és ez már elég sokat is tud.

válasz erre

rami89

3 éve, 3 hónapja és 8 napja

"Kissé" túlárazottnak érzem. Nem ezt vártam, rettenetesen drágák lettek. Minden egyes új verziónál minimum több tízezerrel emelkednek az árak, nagyon de nagyon rossz az irány.

Ha az Apple is ezt csinálná, mostanra 4 millió lenne egy iPhone. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 3 hónapja és 8 napja

100-120 ezres áremelés! röhögő smiley Nagyon keményen tolják. röhögő smiley

válasz erre

Repülős

3 éve, 3 hónapja és 8 napja

Komolyan kényszeríteni akarnak hogy ott vegyem meg ahol nem szeretném? Elgurult a gyógyszer gyerekek? röhögő smiley Lassan kinullázza magát ez a cég, idióták.

válasz erre

Levente

3 éve, 3 hónapja és 8 napja

Ennyiért kenjék a hajukra. Pénzéhes hitvány banda lett.

válasz erre

Újfiú

3 éve, 3 hónapja és 8 napja

Hogy elhagyják mindenhol a Mavic megnevezést. meglepett smiley

válasz erre