Bemutatkozott a DJI Robomaster EP, íme minden infó

2020. március 10.
1.3821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ahogyan azt már korábban rebesgették, tényleg bemutatkozott a tegnapi nap folyamán a DJI Robomaster EP, viszont meglepően kicsi fanfárral, gyakorlatilag fű alatt robbant be a kütyü.

No de mit is tud az újdonság? A több mint 50 szenzorral rendelkező gépet összeszerelhetjük sokféleképpen, hasonlóan mint az elődjét, például csinálhatunk belőle megfigyelő robotot, szállító robotot is többek között.

A DJI új RoboMaster EP-je nagy teljesítményű szervókat, robotkarokat, infravörös mélységérzékelőket, modulokat és energiaátviteli modulokat is tartalmaz. Ezenfelül kormányszerkezete a programozási felületen testre szabható.

A DJI RoboMaster EP több mint 20 külső érzékelőt és külső gyártótól származó nyílt forrású hardvert támogat, mint például a Micro: bit, az Arduino, a Raspberry Pi, és ezeket a saját akkumulátorral tudja tölteni.

A masina egyébiránt különféle rendszereket támogat, mint például az Android, iOS, Windows és Mac. A DJI különféle klienseket adott ki mobiltelefonokhoz és számítógépekhez, amelyek lehetővé teszik a RoboMaster EP programozását, például a Scratch3.0 és a Python 3.6 nyelvekkel.

Árazásról egyelőre nincs infó.
3 hozzászólás

Levente

4 éve, 5 hónapja és 16 napja

De kipróbálnék már egyet!

válasz erre

Újfiú

4 éve, 5 hónapja és 16 napja

Ez közösségben lenne az igazi, de amíg olyan ára van amilyen, itthon nem nagyon fog elterjedni.

válasz erre

Repülős

4 éve, 5 hónapja és 16 napja

Remélem egyszer azért még lesz drón is... röhögő smiley

válasz erre