DCL - The Game címmel érkezik drónversenyzős videojáték

2019. augusztus 20.
9493
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Érdekes módon pont tegnap volt lehetőségünk beszámolni egy drónos videojátékról, ami az őrült oldalát közelíti meg az egész témának, és egy lövöldözős mókaként fogant meg, most pedig ismét itt egy újabb szoftver, amit a gamescom nevű videojátékos rendezvényen jelentettek be.

Aktuális alanyunk viszont nem egy lövöldözős játék, hanem bizony egy, a drónversenyzésre épülő alkotás, amelyben a világ legismertebb pályáin van lehetőségünk száguldozni a kis repcsikkel, ráadásul több pilóta is megerősítette, hogy a piacon jelenleg ez ígérkezik a legjobb szimulátornak ezen a téren!

A DCL - The Game a Drone Champions League hivatalos videojátéka, amiben harminc különféle versenypálya, online többjátékos lehetőség és sok más vár ránk, hab a tortán pedig, hogy a PC-re, Xbox One-ra és PS4-re megjelenő móka nemcsak egérrel, billentyűzettel és kontrollerrel lesz vezérelhető, hanem akár egy valódi távirányítót is ráköthetünk a teljes körű szimuláció érdekében.

Ebből kifolyólag nem kizárt, hogy akár a valóélet-beli drónozásra is fel tud majd készíteni a kérdéses szoftver, ami idén télen, vagy 2020 elején várható - PC-n 30 eurót, azaz kb. 10 ezer forintot, konzolokon 40 eurót, ergo 12-13 ezer forintot fog kóstálni.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Levente

6 hónapja, 3 hete

Az nagyon komoly!

válasz erre

rami89

6 hónapja, 3 hete

Hogy mik vannak!

válasz erre

Újfiú

6 hónapja, 3 hete

Nekem nagyon tetszik!

válasz erre