Digitalizálják a DJI AirWorks 2020 eseményt

2020. június 02.
1.5091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Évről évre bevonzza a professzionális drónfelhasználó közeg kíváncsi tekinteteit a DJI AirWorks konferencia, ami az idei évben sem fog kimaradni, ám most jött a hír, hogy ezt is digitálisan fogják megoldani.

A fénypontokat itt leginkább a friss technológiák prezentálásában kell keresni mindig, melyekre most is lesz lehetőségünk rácsodálkozni. Sajnos nem ingyenes a virtuális kezdeményezés, azonban jókora árcsökkenést tapasztalhatunk a jegyeket szemlézve: az early bird jegy 50 dollárért (kb. 15 ezer forint) megy, július 9-étől pedig 100 dollárért (kb. 30 ezer forint) megy a dolog.

Az idei műsor négy szegmensre lesz lebontva: megépítés, energia, közbiztonság és mezőgazdaság témakörben fogunk híreket hallani, de akkor sem kell csüggedni, ha nem szeretnél ezekben a nehéz időkben pénzt áldozni egy online műsorra, ugyanis a fontosabb bejelentéseket mind leközöljük. A DJI AirWorks 2020 augusztus 25-28 között esedékes!
sem fog kimaradni, ám most jött a hír, hogy ezt is digitálisan fogják megoldani.'>
2 hozzászólás

Bandita

4 éve, 1 hónapja és 24 napja

Ez még a jobbik megoldás, mint a törlés.

válasz erre

Levente

4 éve, 1 hónapja és 24 napja

Ésszerű megoldás. A sok digitalizált eseményről meg majd kiderül hogy mennyivel olcsóbb, ésszerűbb megoldás. Szerintem a covid után se fognak már rendes eseményeket csinálni. röhögő smiley

válasz erre