Drónokkal keresték Szöul polgármesterét, de sajnos már túl késő volt - holtan találták meg

2020. július 11.
8581
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Pak Vonszun, azaz Szöul polgármestere szinte mindenféle előjel nélkül eltűnt a nyilvánosság szeme elől, ami kapásból felriasztotta egész Dél-Koreát, lévén senki nem tudta, hogy egyáltalán életben van-e.

Tegnap, azaz július 10-én jelentették Vonszun eltűnését, ráadásul nem is akárki, hanem maga a lánya. Egy nappal előtte az egyik titkára panaszt nyújtott be vele szemben szexuális zaklatás kapcsán, ami után a csütörtöki napon nem jelent meg munkában, hovatovább minden tárgyalását lemondta. Ami még tetézi a helyzetet, hogy a lányának hagyott egy végrendeletszerű levelet hátra.

Rendőrkutyákkal, több mint 600 rendőrtiszttel, és persze több drónnal eredtek Vonszun nyomába, és bár a keresésre óriási csapatokat rendeltek el, és az égből is masszív egységekkel keresték a férfit, túl késő volt: Vonszun holttestét tegnap kora reggel találták meg Észak-Szöulban a hegyekben, és bár nincs megerősítve a halál oka, nem nehéz kitalálni, hogy öngyilkosság van nagy valószínűséggel a dolog mögött.

Vonszun híres volt arról, hogy megannyi esetben támogatta a női nemhez kapcsolódó ügyeket, ráadásul az ázsiai kultúrában még nagyobb kaliberű szégyenként élik meg az emberek az ilyen húzásokat, mint bárhol máshol - hát még amikor egy politikusról van szó...
4 hozzászólás

Repülős

1 hónapja, 1 napja

Kemény.

válasz erre

zender

1 hónapja, 2 napja

Uhh bakker!

válasz erre

Levente

1 hónapja, 2 napja

Az kemény.

válasz erre

Újfiú

1 hónapja, 2 napja

Nagyon durva hogy abban a kultúrában még mennyire él a becsület és a szégyenérzet. Sokszor lesznek öngyilkosok, mint Japánban is. Durva.

válasz erre