Drónos légtér folyosót hoznak létre Valencia városában

2021. november 30.
89.5931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Valencia városa egy "drón autópálya" létrehozására készül a kezdeti szolgáltatások, például a gyógyszerek kiszállítása számára, és végül megnyitja azokat az emberi szállítás, például a légi taxik előtt.

Valencia városának tisztviselői a drón autópálya létrehozásán dolgoznak a valenciai Universitat Politecnica de Valenciával együtt, amely különösen erős a technológiai és innovatív tanulmányi és fejlesztési programokban.

A projekt állítólag azután kapott zöld utat, hogy a spanyol légteret kezelő Enaire vállalat aláírta a szervezőkkel a folyosó nemzeti hálózatba való integrálását felvázoló jegyzőkönyvet. Ez az üzemeltetési keret a hagyományos légi járművekre, drónokra és más városi légi mobilitási (UAM) járművekre terjed ki.

Emiatt az eredetileg tervezett műveletek, mint például az orvosi és áruszállítás, az emberi utasokat szállító műveletekre is ki fognak terjedni, amikor azok a légtér teljes szabályozási felülvizsgálata nélkül üzembe lépnek.

Az ebben a hónapban bejelentett új drón autópálya magát Valencia városát fogja szolgálni, és a környező területen már meglévő három folyosóval párhuzamosan fog működni.
3 hozzászólás

Repülős

2 éve, 7 hónapja és 2 napja

Van aki fejlődik, van aki visszafejlődik...

válasz erre

Levente

2 éve, 7 hónapja és 2 napja

Ott megszokott lesz hogy felnéz az ember és repkednek jobbra balra a drónok. Tök menő. mosolygó smiley

válasz erre

Chuck

2 éve, 7 hónapja és 2 napja

Érdekes hogy nagyvárosok képesek erre, nálunk meg egy faluban nem lehet a saját udvarodban felszállni. röhögő smiley

válasz erre