Egy elemzés szerint a DJI lesz 2025-ben is a drónipar királya

2020. február 15.
7943
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Érkezett egy vadonatúj prognózis a dróniparra nézve, egészen konkrétan öt éves időintervallumra levetítve, amelynek a címe "Drones Market - Growth, Trends, and Forecast (2020 - 2025)".

Az elemzés kimondja, hogy a DJI lesz 2025-ig a legprominensebb szereplő az iparban, szorosan mögötte pedig a Terra Drone Corporation, Parrot SA, Yuneec International, és a DELAIR fog elhelyezkedni, de a piaci fragmentáció növekedését is jósolják, köszönhetően olyan friss "újoncoknak", mint a Boeing, az Alphabet vagy éppenséggel az Intel.

Az ázsiai-csendes-óceáni régióban, konkrétabban az indonéziai és az ausztráliai területeken várják a legnagyobb növekedést az elkövetkezendő években, persze csak a legnagyobb piacok, azaz Kína, Japán és India mögött.
4 hozzászólás

Bandita

1 hete és 2 napja

Messze lehagytak mindenkit eladásban, valószínűleg marad is, csak ne kényelmesedjenek el túlzottan...

válasz erre

Újfiú

1 hete és 3 napja

Érdekes eredményre jutottak. Én nem látom ennyire stabilnak a DJI-t. Szerintem Amerikában is elindul majd valami cég és lesz konkurencia. Most nincs.

válasz erre

rami89

1 hete és 3 napja

Szerintem nem. Nagyon kezdenek elszállni magukkal és ez vissza fog ütni.

válasz erre

Direktor

1 hete és 3 napja

Elég ha csak egy valaki jön, aki kicsit más, kicsit érdekesebb, kicsit jobb. Fél év alatt letarolhat mindent. Ott a Tesla, pár év alatt eltiport (értékében legalábbis) 120 éves autókonszerneket...

válasz erre