Egy pennsylvaniai férfi lelőtte a DJI Mavic 2 Pro drónt, ami a közüzemi oszlopokat vizsgálta

2021. október 10.
111.2831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egy pennsylvaniai háztulajdonos állítólag lelőtt egy DJI Mavic 2 Pro drónt, amely villanyvezeték-ellenőrzéseket végzett a környékén - a rendőrség bűncselekménynek minősítette az esetet, és vádemelésre is sor kerül.

Az eset szeptemberben történt Sayre-ben, de csak a közelmúltban derült ki a Pennsylvania State Police sajtóközleménye révén. Szeptember 8-án 13 óra körül az Exelon cég drónkezelője elvesztette a kapcsolatot DJI drónjával, miután több lövést hallott a környéken.

A Pennsylvaniai Állami Rendőrőrsöt hívták az ügy kapcsán, és a tisztek ellenőrizték azon a területen található lakóhelyeket, ahol az Exelon utoljára tapasztalt kommunikációt a drónnal. A légi felmérő eszközt egy kukában fedezték fel az 55 éves Gregory Ferro által lakott ház mögött.

Amikor megkérdezték, Ferro elismerte, hogy a drónt a kukába helyezte, de a rendőrség sajtóközleménye szerint "nem akarta megvitatni, hogyan történt". Az állami rendőrség bűncselekménynek minősítette az esetet, ami több mint 1000 dollár kárt okoz. A rendőrség azt is elmondta, hogy a drón értéke 2000 dollár, és vádat emelnek az ügyben.
1 hozzászólás

Újfiú

2 éve, 8 hónapja és 4 napja

Idióta amerikaiak.

válasz erre