Egy régóta várt funkciót kapott a DJI Mavic 2 Enterprise az új szoftverfrissítéssel

2020. január 16.
1.6991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A DJI egymásután dobálja ki a szoftverfrissítéseket, hiszen tegnap rukkoltak elő egy firmware update-tel a Smart Controllerhez, most pedig a DJI Mavic 2 Enterprise drónjukhoz állítottak ki egy vadonatúj frissítést, ami bár nem szól nagyot, de a felhasználók örülni fognak neki.

Túlzottan sok változtatást nem hozott, viszont a Mavic line-upban most először vált lehetővé, hogy Altitude Mode-ba lehessen rakni a drónt, ami annyit tesz, hogy tartani tudja a meghatározott légmagasságot, ami a filmszerű felvételekhez elképesztően jó segédeszköz, de akár arra is jó, hogy gyenge GPS-jelnél stabilan mehessen a repülés.

Ezenfelül egyetlen apróság jött még, a Panoráma mód, de ezenkívül semmi mást nem tartalmaz az update. Ha segítségre van szükséged a frissítéshez, akkor nézd meg az alábbi videót, ami a DJI hivatalos útmutatója:

Nézd nagyban ezt a videót!



rukkoltak elő egy firmware update-tel a Smart Controllerhez, most pedig a DJI Mavic 2 Enterprise drónjukhoz állítottak ki egy vadonatúj frissítést, ami bár nem szól nagyot, de a felhasználók örülni fognak neki.'>
2 hozzászólás

Repülős

4 éve, 7 hónapja és 12 napja

Rákapcsolt most a DJI. mosolygó smiley

válasz erre

zender

4 éve, 7 hónapja és 13 napja

Fura hogy eddig nem volt benne. meglepett smiley

válasz erre