Most már szinte biztos, hogy belsős ember okozta a gatwicki drónbotrányt

2019. április 15.
1.3451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Már hónapok óta lecsengett a gatwicki drónbotrány, azonban az utóhatását mindmáig érezzük, többek között a rendőrség is folytatja gőzerővel a nyomozást, és most egy korábbi teóriát erősítettek meg.

Ezelőtt is felvetették annak lehetőségét, hogy esetlegesen egy belsős meló lehetett a drónozás, viszont most Chris Woodroofe, a reptér ügyvezető igazgatója egy interjú során elárulta, hogy most már egyre biztosabbak benne, hogy a reptéri személyzetben van a hunyó, lévén pontosan tudta a pilóta, hogy mi zajlik a kifutópályán.

Ez még nem minden, ugyanis úgy gondolják, hogy az elkövetőnek folyamatos tudomása volt róla, hogy mi zajlik épp a reptér területén, így arra gyanakodnak, hogy akár rádiós, akár internetes kommunikáción keresztül szerzett az illető információkat a reptér jelenlegi állapotáról.

Hab a tortán, hogy a tettes direkt olyan készüléket választott, amiről tudta, hogy nem fogja a DJI Aeroscope drónelhárító szisztémája megfogni, amit pont ebben a decemberi időszakban tesztelt a reptér, ami újabb darab a kirakósba, és tovább erősíti, hogy belsős volt az elkövető.
gatwicki drónbotrány, azonban az utóhatását mindmáig érezzük, többek között a rendőrség is folytatja gőzerővel a nyomozást, és most egy korábbi teóriát erősítettek meg.'>
3 hozzászólás

rami89

5 éve, 4 hónapja és 16 napja

Érdekes hogy ennyire rá vannak csak erre az ügyre állva. meglepett smiley

válasz erre

Bandita

5 éve, 4 hónapja és 17 napja

Ha ezt a palit egyszer elkapják, rohadt nagy büntetésre számíthat...

válasz erre

Újfiú

5 éve, 4 hónapja és 17 napja

Kiváncsi leszek, megtalálják-e ki volt. Erre az ügyre különösen rászálltak.

válasz erre