Építkezéseknél fogja bevetni a drónokat a Komatsu építőipari cégóriás

2021. december 02.
89.5551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az építőipari berendezésekkel foglalkozó Komatsu azt állítja, hogy drónokat integrál az építkezési technológiák csomagjába, hogy a vállalkozók minden egyes projektfázisban elemezhessék az adatokat, pontosan nyomon követhessék a termelést és a számlázást.

A Smart Construction Drone csatlakozik a Komatsu megoldásaihoz, egy olyan alkalmazásokból álló ernyőhöz, amelynek célja, hogy az építők jobban tudják távolról és közel valós időben kezelni a projekteket.

A kivitelezők tudják, hogy a pontos számok a munkaterületi tevékenység és a domborzat nyomon követéséhez jelenthetik a különbséget a projekt időben és a költségvetésen belüli befejezése között.

A Komatsu Smart Construction drónos felmérési technológiája megkönnyíti a pontos topográfiai adatok gyűjtését, a mennyiségek rögzítését a termelés nyomon követéséhez és a számlázáshoz anélkül, hogy a munkásoknak kézi felmérést kellene végezniük a munkaterületen.

Továbbá a gyalogos felméréssel járó állásidővel ellentétben a termelés megszakítása korlátozott, mivel a repülések magasan a földi tevékenységek felett zajlanak. A vállalkozók a több százezer adatpontot tartalmazó topográfiai felmérésekkel minden egyes projektfázisban adatokat gyűjthetnek és elemezhetnek.

1 hozzászólás

Bandita

2 éve, 7 hónapja

Ésszerű.

válasz erre