Ezen az FPV drónvideón még a kávé sem segít (FRISSÍTVE!)

2020. március 23.
9551
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az ABC News mindenféle energiabefektetés és kontextus nélkül pakolt fel a YouTube-csatornájára egy FPV drónvideót, amelyben ténylegesen csak annyit látunk, hogy néhány gép száguldozik egymás mellett.

Egy Melbourne nyugati területén lévő elhagyatott raktárban repkedtek a pilóták, azonban ez nem az a felvétel lesz, amit sokszor vissza fogunk nézni, lévén tényleg semmi extra nem található az anyagban - sem adrenalindús dinamika, sem egy jó vágás, sem egy ütős zenei aláfestés, az égegyadta világon semmi.

Nagy valószínűséggel azon célból töltötték fel a videót az ABC News munkatársai, hogy ezen módon prezentálják nagy vonalakban a laikusok számára, hogy mi is az az FPV, viszont nem ártott volna legalább egy kicsit beleásni magukat a témába, hogy egy fokkal hívogatóbb és izgalmasabb felvételt tárjanak az emberek elé...

FRISSÍTÉS (18:38): A YouTube algoritmusa tévesen a friss tartalmak közé sorolta a videót, mi pedig nem ellenőriztük a dátumot. Öt éves videóról van szó, ami megmagyarázza a videó minőségét.

4 hozzászólás

Direktor

1 hete és 2 napja

Nekem ez tetszik egyébként.

válasz erre

Bandita

1 hete és 2 napja

Nem rossz ez, semmivel sem rosszabb mint az ilyen versenyzős videók.

válasz erre

Újfiú

1 hete és 2 napja

Szerintem prezentáció arról hogyan NE csináljunk drónvideót!

válasz erre

Repülős

1 hete és 2 napja

Hát nem vitték túlzásba az utómunkát.

válasz erre