Felvásolta egy középkategóriás vállalat a drónelhárítással foglalkozó Citadel Defense-t

2021. november 09.
84.5481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Citadel Defense-t, a San Diegói székhelyű, mesterséges intelligencia alapú drónok elleni megoldások fejlesztőjét felvásárolta a BlueHalo, egy középkategóriás védelmi innovációs vállalat, amely mögött az Arlington Capital Partners 1,7 milliárd dolláros befektetési alapja áll.

A Citadel Defense az idén többször is a hírekbe került, tekintve hogy a társaság több millió dolláros kormányzati szerződéseket zsebelt be, új termékeket és szoftvereket vezetett be, és hatalmas vállalati kampuszba költözött.

A 2016-ban alapított Citadel mérnökökből és adattudósokból álló csapata a mesterséges intelligencia és a gépi tanulási algoritmusok kihasználásában találta meg a helyét, hogy lehetővé tegye az üzemeltetők számára a drónok fenyegetéseinek lokalizálását, a repülési útvonalak követését és a fenyegetések autonóm semlegesítését.

Ezt pedig a BlueHalo szeretné hozzáadni gyorsan bővülő nemzetbiztonsági platformjához, amely olyan termékeket tartalmaz, mint a Locust lézerfegyverrendszer és az Argus peremvédelmi megoldás.
felvásárolta a BlueHalo, egy középkategóriás védelmi innovációs vállalat, amely mögött az Arlington Capital Partners 1,7 milliárd dolláros befektetési alapja áll.'>
2 hozzászólás

Repülős

2 éve, 7 hónapja és 23 napja

Na ez egy igazán fura akvizíció.

válasz erre

Újfiú

2 éve, 7 hónapja és 23 napja

Komoly befektetés!

válasz erre