Fenyegetés: drónokat fognak reptetni a Heathrow-reptérnél, ha nem tesznek eleget a követeléseiknek

2019. június 03.
7951
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Heathrow-reptér egyike volt azoknak a repülőtereknek, ami időlegesen meg lett bénítva egy drónészlelés által, azonban most egy fenyegetésnek köszönhetően lehet, huzamosabb ideig is be kell zárniuk.

A magukat csak Extinction Rebellionnek tituláló csoportosulás ugyanis azzal fenyegetőzik, hogy drónokat fognak reptetni a Heathrow-reptér környékén június 18-án, majd július 1-én megismétlik ezt, akkor viszont tíz napon keresztül fogják ugyanezt elkövetni.

A céljuk az, hogy felhívják a figyelmet a klímaváltozásra, és hogy így próbálják meg megállítani a Heathrow-reptér személyzetét azon törekvéseiben, hogy egy harmadik kifutópálya is felépüljön. A csoportosulás figyelmeztet mindenkit, akinek ebben az időintervallumban lesz utazása, és az érinti a kérdéses repteret, hogy készüljön lehetséges csúszásokra vagy járattörlésekre.

Elviekben csak és kizárólag olyan módszereket fognak alkalmazni a gyakorlatban, akik nem erőszakosak, viszont nem biztos, hogy megállnak annyinál, hogy reptetik a drónokat a reptérnél. Ettől függetlenül nem fognak akkor repülni a kis gépekkel, amikor egy-egy járat a levegőben van, hogy így elkerüljenek mindenféle katasztrófát.
3 hozzászólás

Bandita

3 hónapja, 2 hete és 6 napja

Idióták, remélem sittre kerülnek mind.

válasz erre

Levente

3 hónapja, 2 hete és 6 napja

Az ilyenek konkrétan terroristák.

válasz erre

rami89

3 hónapja, 2 hete és 6 napja

Ez milyen mocsok dolog.

válasz erre